INTERIEURADVIES

 

EEN COMPLEET PLAN

Bij een compleet interieurplan begeleiden wij de klant van A tot Z met het realiseren van de inrichting. Dit kan gaan om een restyling op een bestaande inrichting, een verbouwing of het inrichten van een complete nieuwbouwwoning. 
Samen met de klant gaan we een uitgebreid maar erg leuk traject in waar we veel input van elkaar nodig hebben.

Moodboard-1000px.jpg

MOODBOARD

DSC_3611-1.jpg

KLEUR- EN MATERIALENPLAN

Lichtplan-1000px.jpg

LICHTPLAN

Een moodboard wordt gebruikt om een bepaald idee of gevoel op te roepen. Dit is de onmisbare basis voor eenheid in een interieur. 

Nadat we jou beter hebben leren kennen, kunnen wij een moodboard maken die aansluit bij de woonwensen.

Dit biedt een leidraad in de verdere zoektocht naar meubels en accessoires. 


Welke kleuren en materialen gaan er gebruikt worden en sluit dit aan bij het moodboard en dus het beoogde resultaat.

Op dit punt moeten er enorm veel keuzes gemaakt worden, denk aan de vloeren, keuken en het gebruik van kleuren.
Wij bieden rust en overzicht in dit proces, zoeken de juiste combinaties en samen hakken we knopen door.

Een onderschat onderdeel van je interieur, want verlichting kan een interieur maken of breken. Het is dus minstens zo belangrijk hier goed over na te denken. 

In een lichtplan maken we onderscheid in basis-, sfeer- en functionele verlichting. Ook worden de lichtpunten, armaturen en de benodigde lichtsterktes verwerkt.   

Waterwoning-M&K-Koelewijn6.jpg

MEUBEL- EN ACCESSOIRESPLAN

P1140603-1-2.jpg

MAATWERK

DSC_3706-1.jpg

LEVERING EN NAZORG

Het complete plaatje

Aan de hand van het moodboard maken we een overzicht van meubels en accessoires die (binnen het budget) in het plan passen. Omdat we hierin echt bij de kern blijven, ben je gegarandeerd van eenheid en rust in je interieur. Dit kan worden aangevuld met 3D beelden, waardoor je meer inzicht krijgt in het eindresultaat. 

Ontwerp en realisatie

Maatwerk biedt perspectief om karakter en eigenzinnigheid aan een interieur te geven. Denk hierbij aan inbouwkasten, tv-meubels of bijzondere ideeën zoals een visgraat wand. Wij ontwerpen en visualiseren maatwerk met 3D beelden en technische tekeningen. De uitvoering gebeurd door de beste vakmensen.

De uitvoering is nét zo belangrijk

Het plan is klaar! Bestel je de meubels bij ons, dan worden deze met zorg bij jullie thuis geleverd. Omdat we jou graag blij achterlaten zetten we alle meubels in elkaar en nemen we het verpakkingsmateriaal weer mee, zodat jij kan doen waarvoor je bij ons bent gekomen: genieten van je nieuwe interieur!

De wensen voor een interieurplan zijn altijd afhankelijk per situatie. Het is dan ook mogelijk om voor een enkel onderdeel of combinatie van verschillende onderdelen te kiezen. 
Naast het adviseren en ontwerpen proberen we klanten ook altijd zoveel mogelijk te bieden qua realisatie. Zo werken we nauw samen met veel vakkundige bedrijven (bijvoorbeeld vloeren, interieurbouw en staalbouw).

Lofthus Interiør

Zeilmakersplein 2

3751 BX Bunschoten-Spakenburg

Nederland

E | hello@lofthus.nl

T | +31(0)6 28 54 39 01

W | www.lofthus.nl

  • Facebook
  • Instagram